Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Spring, Texas
    Posts
    124

    Default Depth and Water Temp?

    My 2007 20SSV has the digital display for depth and water temp, but both failed to work this weekend when i took my boat out for the first run of the year. They both are displaying but fail to change. The depth is stuck at 3.3' and the temp at 32 f. Is this some kind of default setting? Does anybody know how to troubleshoot the system? I assume that these are built into the paddlewheel plate on the bottom of the hull since i didn't see anything else sticking down off of my boat.

    Thanks,
    Kevin

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    NW Houston
    Posts
    1,331

    Default

    Yes, the depth transducer and temp sensor are in the paddlewheel assembly - it's probably a "triducer" made by Airmar. I don't know about trouble shooting other than looking for loose wires or connectors.
    _______________89 Saltare Resto Project___________
    _________Then________________________Now_____

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    GA
    Posts
    343

    Default

    My depth finder hasn't worked since I have owned my boat. I am thinking about installing a new one for this season. Anyone give me an idea if these are semi-idiot proof? I can handle most things, but I hate electrical crap. Sorry didn't mean to hi-jack.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •